Napelem Balaton
Csökkentse velünk ökológiai lábnyomát!
Napelem Balaton

Rólunk

  • Szénási András Gyula
  • 8220 Balatonalmádi, Erkel Ferenc út 20.
  • +36 (30) 322-5160
  • napelembalaton@gmail.com
  • Adószám: 65371556-2-39
Szénási András vagyok, 2013 óta foglalkozom napelem szereléssel. Az első munkám a saját teraszunk napelemmel történő befedése volt, így egy csapásra lett árnyék, amelynek köszönhetően nyáron kint tudunk hűsölni a teraszon, és áramot is termelünk. Ez volt a kezdet.
Főállásban pedagógus vagyok, informatika és technika tanár. A tanítás mellett én viszem a vállalkozásom. Tetők javításával is foglalkoztam, amely talán közrejátszott abban, hogy napelemek telepítése legyen a vállalkozás célja. Az a típus vagyok, aki a megnézi hol gyártották a halkonzervet és az erdőből is hazaviszem a szemetet, mert azt gondolom, ha mindenki csak egy darab szemetet hazavinne, tisztább lenne környezetünk.
Bár sokunk sajnos még mindig nem törődik vele, ökológiai lábnyomunk valóban fontos tényező, és szemléletes visszajelzés arról, hogy „bánunk” Földünkkel. Foglalkoztat minden olyan technológia, amely kíméli környezetünket. A napelem is egy ilyen technológia, így elkezdtem utánajárni, hol tudnám ennek mesterségét elsajátítani. Miután megkaptam a bizonyítványt, otthon megtörtént az első napelem szerelés, aztán lassan jöttek a munkák. Sajnos pályázatot magánszemély részére nagyon ritkán írnak ki, de a napelem panelek ára hála Istennek egyre csökken. Emellett minőségük egyre jobb, így a jövőben talán több családhoz is eljuthat. Jobban szeretem, ha ügyfeleimmel személyesen egyeztethetek, de egyaránt használok telefont, Facebookot, illetve e-mail címemen is elérhető vagyok, az ide érkező levelekre a lehető leggyorsabban igyekszem válaszolni.
Célom, hogy a napelem és más megújuló energiaforrás egyre népszerűbb legyen, az emberek gondolkodásmódja változzon, és ehhez az anyagi lehetőségeik is adottak legyenek. A munkámat sokan segítik munkatársak, barátok, családtagok.
Remélem, Önnek is fontos környezete, és hamarosan velem, vagy mással tervezteti meg saját napelemes rendszerét!

Írjon nekünk!

Írjon nekünk akár azonnal, ha bármi kérdése van!
© Napelem Balaton
Icons made by itim2101 from www.flaticon.com